miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Boktips #2

Boktips #2

Årets Bild är Sveriges största och äldsta fototävling. Landets pressfotografer deltar med sina bilder från året som gått och en jury väljer ut de allra bästa bilderna i 13 olika kategorier. Det mest åtråvärda priset, Årets Bild, väljs bland alla inskickade bidrag. Juryn hade slutligen 4 446 bilder att bedöma.

I samband med tävlingen produceras en bok som presenterar de vinnande bidragen och ett urval av samtliga inskickade bidrag. Boken “Årets Bild 2009″ inleds med ett omfattande kalendarium där årets viktigaste händelser skildras, månad för månad. Resultatet har blivit en annorlunda och storslagen årsbok som på ett personligt sätt skildrar stora och små händelser i Sverige och i världen.

Boken Årets bild 2009 köpte jag på bokmässan nu i år. Jag gillar sådana här böcker. Det är skoj att titta på dokumentärfoton och ögonblicksbilder. Den kostade 100:- så ett hett tips från mig är att köpa denna bok. God läsning, eller rättare sagt titt!

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar