miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Boktips #1

Boktips #1

Idag skulle jag vilja tipsa om en bok som jag hittade på bokmässan. Den heter The Photography Book och den är gjord av Ian Jeffrey. Jag ser mig själv sittandes i en mys-fåtölj med en kopp te/kaffe och njuta av alla bilder och färger i denna underbara bok.

Boken är en introduktion till över 500 fotografer från mitten av 1900-talet fram till idag.

Vill man få en överblick över de centrala verken inom fotografisk konst och dess banbrytande skapare så är detta en utmärkt guide! Här presenteras fotografier från seklets början fram till idag. Eftersom de inte presenteras kronologiskt utan alfabetiskt uppstår oväntade och fantasieggande möten mellan bilder från olika tider och platser.

Boken kostar endast 180 kr, vilket är ett kap enligt mig.

Gå enkelt in på Adlibris och beställ ditt exemplar.

Jag kommer att ge fler tips framöver, så håll koll!

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar