miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Lek med lager i Photoshop

Lek med lager i Photoshop

Ibland får man korvstoppning. Ibland kommer inte idéerna alls. Då brukar jag gå in i Photoshop och bara leka fram olika varianter. Som den här bilden då jag tagit två bilder och mixat ihop dom. Ändrat färger och ljus. Man skulle kunna framkalla den här på en canvasduk och hänga upp i stugan vid havet.

På det här sättet lär jag mig saker i Photoshop. Jag testar fram och tillbaka. Ibland blir det skit och ibland blir det tjohoooo! Jag känner inte riktigt att det här exemplet var ett “Tjohooo-exempel” men det är kanske en början till det.

Snart är det jul, då ska jag fokusera mig på kristaller och röda färger. Det är väldigt roligt att jobba med texturer som t ex en bild på asfalt, grus, vågor, himmel, hud, trä osv. Det kan man använda till att “artsa” till sina bilder. Kan bli skoj!

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar