miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Sanningen bakom dagens skönhet

Sanningen bakom dagens skönhet

Photoshop i all ära…

Det är är faktiskt lite roligt och skönt att veta. För var ifrån får vi våra skönhetsideal? Jo, modetidningar, annonser, TV och skönhetstidningar. I annonsen finns oftast en väldigt vacker kvinna eller man. De sätter “normen” på hur vi vill se ut. Kolla in den här videon, det är skitskoj. Man kan ju fråga sig, räcker inte den naturliga skönheten?

Före och efter

Det som är lite synd är ju att vi vuxna fattar oftast att det går till så här i reklam- och modebranschen. Det som är tragiskt är ju att barnen, eller tonåringarna inte fattar att de människorna som de ser i tidningarna inte är på riktigt.

1 comment. Would you like to comment?

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar