miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Regn och bågar

Regn och bågar

Igår på väg hem kom den otroligt vackra regnbågen fram. Det blev en lite ball bild iom att jag tog den inne i bilen. Regnet rann ner för vindrutan. Nu är det mysets tid med levande ljus och ihoprullning i soffan. I helgen har jag lovat mig själv att våga ta ett kort som kräver att jag utsätter mig för ett nej. Jag ska hitta en intressant person och sedan be att få ta lite bilder på människan. Det kan bli bra, om man vågar :)

Dagens tips: om ni har tillgång till Camera Raw, använd det programmet när ni framkallar era bilder. Man kan göra sådana underbara inställningar som gör det så enkelt. Jag älskar enkelhet.

Här är 3 sidor som jag hämtar inspiration och idéer från, de ligger som favoriter sedan ett tag: moderskeppet, kodak tips, IX

2 comments. Would you like to comment?

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar