miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Livets goda

Livets goda

I helgen åkte vi till Paradiset “Stugan” och firade kräftskivans dag med insjökräftor, havskräftor, krabba och räkor. Måste erkänna, även fast att jag i mina små år fiskade nyupptäckta insjökräftor i Umeälven, fullständigt älskar havskräftor. De känns renare på något vis. I lördags tog jag kameran på en promenad och hittade den här vyn. Visst är havet och naturen vacker? Livet i stort är så väldigt vackert. Jag känner att jag tar det för givet oftast. Det borde jag inte göra. Dagens råd till er alla är att njuta av havssaltet som finns i våra hav, av ostmackan på morgonen och arbetskollegorna som varje morgon säger “hej!”. Sorry att dagens inlägg blev lite allvarligt, men livet borde tas på allvar.

Lilla Meja njuter av livet, utan att veta hur allvarligt det är.

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar