miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Spontanbilder

Spontanbilder

Folk tycker oftast att det är jobbigt och skrämmande att bli fotograferad. Man tycker oftast att man ser hemsk ut eller något hårstrå ligger fel. Men om man som fotograf lyckas få till den spontana känslan så blir det roligare att titta på. Alltså försök att smyga dig på objektet. Bilderna blir väldigt ärliga då. Nu menar jag inte att man ska sätta en stor blixt i någons ansikte och på så sätt få till ett spontant “surprise” ansikte, utan jag menar att man tvingar fram en spontan rörelse. I den här bilden fick jag till en lite skrämmande och hotful spontan känsla. Det kan bli lite skoj. Lek lite spion och smyg fram kameran.

5 comments. Would you like to comment?

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar