miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Vad är fotografering för mig?

Vad är fotografering för mig?

Vad betyder fotografering för mig? Efter att ha gått några fotokurser och läst en del fotoböcker (med mycket bilder) så har jag kommit fram till att fotografering går ut på fyra saker: 1. våga, 2. våga, 3. våga, 4. våga. Alltså det handlar om att komma nära, våga lägga sig på marken, gå upp längst upp på berget eller att gå fram till folk och fråga: “-är det ok att jag tar ett kort?”. Det är dock väldigt svårt och lättare sagt än gjort. Men övning ger färdighet. Jag tvingar mig själv att våga. Nu är just den här bilden lite speciell för huggormen är död, men det skulle kunna varit en slingrande orm. Jag tror att ni fattar min poäng.

1 comment. Would you like to comment?

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar