miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Mitt första inlägg

Mitt första inlägg

Det här är mitt första blogginlägg och det känns lite pirrigt. Hur ska det gå? Jag tänkte att jag skulle berätta lite hur det går till när jag är ute och fotograferar. Jag kommer också att dela med mig av tips och tricks som jag hittar. Framöver kommer jag att tipsa om något som heter Tilt/Shift, skitcool grej som gör att detaljerna i dina foton ser ut som modellbitar. Ball grej, tål att vänta på. En annan grej som kan vara till hjälp på denna sidan…på vänster sida, längst ned så ligger sidloggan. Den kan ni klicka på ifall ni vill komma tillbaka till första sidan.

Bilden som ni ser ovan är tagen i Göteborg, vid Operan. Jag kommer ihåg att det var en kall kväll och mitt objektiv frös till. Jag använde mig av ett stativ (Köpt på Scandinavian Photo www.scandinavianphoto.se Velbon Videostativkit C-600 + PH-368, 795:- och en Hama Fjärrutlösare (köpt på SIBA www.siba.se för 199:-). Jag stod på Hisingesidan under Göta älvbron.

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar