miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Produktfotografering

Produktfotografering

Detaljer

Fotografera saker som tex klockor, mobilskal eller väskor är inte lätt om man inte har all utrustning som behövs. Men det går att ta någorlunda bra produktbilder utan fotostudio osv. Med lite hjälp av vita pappersark, olika vanliga lampor och lite redigering i Photoshop så blir det rätt så bra. Eller, vad tycker ni?

De här bilderna har jag tagit på 2 vita pappersark med en vit kartongskiva som bakgrund. Ljuskällan kommer endast från lysrör rakt ovanför. I Photoshop har jag tagit bort bakgrunden och lagt på lite skärpa. Enkelt va?!

5 comments. Would you like to comment?

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar