miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Visitkort med fokus på foton

Visitkort med fokus på foton

Foto-visitkort!

Är du fotograf eller kanske konstnär och vill visa upp dina bilder eller tavlor på dina visitkort? Då är MOO ett företag som trycker dina visitkort på ett skit coolt sätt. På ena sidan kör du som vanligt dina kontaktuppgifter, men på den andra sidan kan du välja olika motiv. Alltså du behöver inte sätta ett foto på alla visitkort, utan du kan ha olika bilder på alla! Coolt va?! Du kan välja upp till 10 olika motiv.

MOO är ett företag som inte endast hjälper dig med snygga visitkort, utan alla möjliga kort som tex julkort, inspirationskort osv.

Tyvärr gick det inte att testa “free sample” till Sverige, men jag har räknat ihop vad 100 st visitkort skulle kosta med dubbelsidigt tryck, egna bilder och leverans till Sverige: €37.40. Himla bra pris va?! Jag ska göra en beställning senare ikväll, visar resultat senare.

3 comments. Would you like to comment?

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar