miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Second hand

Second hand

Second hand eller inte?

Jag är en stor förespråkare av att handla second hand, speciellt när det gäller kameratillbehör som tex väskor, stativ, blixtar och lampor. Men jag måste påminna om att det då så klart är superviktigt att testa produkterna ordentligt på plats innan man köper dem. Jag köpte för några månader sedan ett Cullmann 2903 stativ och det kändes då väldigt stabilt och rejält. Dock glömde jag att ställa upp stativet i butiken innan och se om det stod stadigt.  Det visade sig tyvärr sedan att stativet inte alls var bra. Benen beter sig som bambi på hal is. De spretar åt alla håll. Så mitt råd är därför, kolla second hand produker väldigt noga innan ni köper dem. Även fast att det är väldigt billigt så är det ju roligare om man kan använda dem.

Lycka till!

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar