miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Var är hemma? Vad är hemma?

Var är hemma? Vad är hemma?

Är det viktigt var man bor?

Eller är det viktigare vem man bor med? Spelar det inte någon roll om man bor någonstans där man inte trivs så länge man bor med den man älskar? Eller älskar man platsen som man bor på eftersom man älskar den man bor med?

Jag har ju bott i Valencia, Canada och USA. Undrar om Stockholm kommer bli min stad…jag känner på mig att den kommer bli det. Goda vänner bor där, mycket vatten (jag älskar vatten), snygga vyer att fotografera och många möjligheter! Jag har ju fotograferat massor av saker i vårt hem, här är 3 av dom. Kan vara trevligt att ha, så ta mycket bilder i hemmet.

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar