miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Halloween

Halloween

HALLOWEEN

I lördags firade vi Halloween med läskig mat och läskig musik. Det blev supertrevligt. Min brors son och fru var och hälsade på oss, alltid så himla trevligt, önskar så att vi hade kunnat ses allihopa oftare.

Jag hade tänkt att jag skulle klä ut mig till något, men det fick bli lite speciell sminkmålning istället. Jag fick bli en lite lätt stressa Mia. Jag tycker att det är lite roligt med foton som är så här oskarpa och gulfärgade. Det blir en stämning som jag förknippar med kväll och fest. Mys!

Det här kortet tog jag vid middagen. Tomteblossen gjorde att ljuset smetades ut med den långa slutartiden. Lite skojigt blev det.

Ljus är så himla viktigt just nu tycker jag. Det är ju så mörkt ute. Levande ljus är så stämningsfullt tycker jag.

Här är jag, ser kanske inte så trevlig ut, men det fick bli så här eftersom jag inte hittade någon kostym, eller snarare det var 2000 andra  som också ville ha en Halloween-kostym…Hoppas att ni också haft en bra och läskig Halloween, eller ni ska kanske fira nu till helgen.

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar