miabergholm
 
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.
filter by tag

Tags

Gamla foton

Gamla foton

Kärlek i gamla foton

Åh, visst är det underbart med gamla foton? Jag hittade just två stycken pappersfoton som jag skannade in, ett på min mormor och min mamma och ett på mig när jag var liten.

Kortet på mormor och mamma är ifrån när de var på Kreta 1973. Mormor kunde ingen grekiska eller engelska men enligt mamma lyckades hon bli vän med halva ön ändå. Hon viftade med sina armar och visade med kroppspråket vad hon ville och tyckte. Cool grej tycker jag. Man ska inte vara rädd för att tala med människor, även fast att det betyder att man måste visa vad man menar. Mormor och mamma fick med sig massor med olivolja och goda frukter.

Kortet på mig ser värre ut än det är. Jag har inte en riktig cigarrett i munnen, utan en chokladciggarett. Visst ser jag cool ut med min cigg och mitt redan då berömda barhäng.

2 comments. Would you like to comment?

Add your comment

bloglovin Fotobloggar bloggar Fotobloggar